Cautare

24982 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (4.76 secunde)
Dan Mazilu ) Cei care nu sunt la curent cu legislatia in domeniu sau cu ultimele modificari facute Regulamentului privind circulatia pe drumurile publice, pot avea surprize sau probleme daca circula pe bicicleta pe drumurile publice fara a respecta legea. ... - Copiii intre 7-14 ani pe drumurile publice.
In data de 13 ianuarie a.c., prefectul judetului Constanta, Dan Culetu, a avut o intrunire cu directorii institutiilor de Administratie publica, cu scopul de a-i informa despre formarea Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta si de a le atrage atentia sa fie in stare de alerta in zilele ce vor urma, cand prognoza meteo anunta o inrautatire a vremii.
Este si cazul referentei de specialitate de la biroul agricol al primariei, Dragan-Dan Angelica.
Deputatul independent Dan Mocanescu a reusit in sfarsit sa ajunga si prin Constanta, sa vada ce se intampla cu cei care l-au ales. In cadrul conferintei de presa organizate duminica, 9 septembrie a.c., Dan Mocanescu si-a destainuit oful cel mare:
Dupa inceperea cercetarilor Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, au iesit la suprafata multe legaturi ale acestuia cu Securitatea, sau cel putin asa reiese din cele declarate de membrii comisiei dupa intrevederile avute.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Vicepremierul Dan Nica a afirmat ca la nivelul coalitiei PDL- PSD nu a existat o "cearta" in urma declaratiilor liderilor PSD din CEx de vineri.
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
Puteti citi in continuare partea a 5-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Dan Diaconescu nu renunta la politica si vrea sa infiinteze PPDD. Patronul OTV, Dan Diaconescu, nu renunta la politica si afirma ca luni va depune semnaturi pentru crearea unui nou partid al poporului care se va numi PPDD. ... Partidul Poporului Dan Diaconescu.
Dan Voiculescu: "Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat. ... Domnul Dan voiculescu a intrat la apa.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani. ... Dan Alexa:
Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
Dan Voiculescu le cere adversarilor politici sa-i lase familia in pace Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca demersul procurorilor DNA nu are legatura cu justitia, ci este un atac la adresa familiei lui.
Timp de 6 zile, in curtile interioare si in cele 3 sali ale institutiei din Calea Giulesti, copiii se vor putea bucura de o multime de spectacole, de activitati si surprize pregatite special pentru ei cu ocazia Zilei Copilului, de la Aventura Park si expozitii cu pesti si fluturi vii pana la povesti care vor fi citite de artisti, solisti si sportivi renumiti.
Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... Centralul” Iulian Calin a dictat fault la o interventie neglijenta a lui Males asupra lui Dennis Man.
Reactia lui Oreste la megascandalul melodiei Despre Smerenie si mall-ul bisericesc! ... Azi-noapte am avut un vis/ Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc era gata/ Iar eu m-am dus la catedrala, de dimineata, sa-l caut pe Dumnezeu - asa incepe melodia compusa de Dan Teodorescu, solistul formatiei.
Amenintarea lui Tanasescu a venit pe fondul gratierii si revocarii gratierii fostului lider al minerilor, Miron Cozma.
AVATARELE LUI ORFEU: Sonetele lui William Shakespeare (Autor: ... La poetii petrarchisti, iubirea curteneasca a trubadurilor medievali a devenit, sub influenta platonismului lui Marsilio Ficino comentat de Jean Festugiere, o adevarata religie platoniciana a iubirii (1).
google-analytics.com